Τράπεζα HCT - που βοηθά σας να 
αναχρηματοδοτήσετε Η τράπεζα HCT είναι ένας μεγάλος πόρος για να βρεί τα μεγάλα ποσοστά στα ενυπόθηκα δάνεια και να μάθει περισσότερων για τα ποσοστά υποθηκών. Κοιτάξτε βιαστικά μέσω των πολυάριθμων οικονομικών πόρων μας και αρχίστε να έχετε νόημα από τους πόρους χρηματοδότησής σας.
Σπίτι  •  για  •  τους αναχρηματοδοτώντας  •  πόρους  •  δανείων  •  επαφών
FAQ  •  VA ο κατάλογος  •  υποθηκών υπολογιστών  •  δανείων  •  δανείουFHA  •  εφαρμόζει  •  την πολιτική μυστικότητας
Το δάνειο  •  οδηγιών περιορίζει  •  τα ποσοστά δανείου  •  κυβερνητικού δανείου  •  VA απαιτήσεων  •  υποθηκώνFHA  •  ποσοστώνFHA δανείου

Εγχώρια υποθήκη, VA, δάνεια FHA

Με πολλούς χρηματοδοτικούς οργανισμούς σε ολόκληρο το έθνος, και τα επιτόκια που αλλάζουν καθημερινά, είναι δύσκολο για το μέσο οφειλέτη να εντοπίσει τους σωστούς δανειστές VA ή FHA. Κατά συνεργασία με την τράπεζα HCT, την ταιριάζουμε με τις λεπτομέρειες στην αίτησή σας τα χαρτοφυλάκια δανειστών VA και FHA μας. Κατόπιν μένουμε με σας, έως ότου έχετε το δάνειο SSD (υπογεγραμμένος, σφραγισμένος και παραδοθείς). Κάνετε την εργασία για σας!

Περισσότεροι από 29 εκατομμύριο παλαίμαχοι και προσωπικό υπηρεσιών είναι επιλέξιμοι για τη χρηματοδότηση VA. Ακόμα κι αν πολλοί παλαίμαχοι έχουν χρησιμοποιήσει ήδη τα οφέλη δανείου τους, μπορεί να είναι δυνατό για τα να αγοράσουν τα σπίτια πάλι με VA που χρηματοδοτούν χρησιμοποιώντας την παραμονή ή την αποκατεστημένη εξουσιοδότηση δανείου.

Η παράγραφος 203 (κ) ασφάλεια επιτρέπει στους εγχώριους αγοραστές και τους εγχώριους ιδιοκτήτες για να χρηματοδοτήσει και την αγορά (ή αναχρηματοδοτώντας) ενός σπιτιού και το κόστος της αποκατάστασής της μέσω μιας ενιαίας υποθήκης - ή για να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση της ύπαρξής τους κατ' οίκον. Η παράγραφος 203 (κ) είναι ένα από πολλά προγράμματα FHA που ασφαλίζουν τα ενυπόθηκα δάνεια, και ενθαρρύνουν έτσι τις επιχειρήσεις υποθηκών για να καταστήσουν την πίστωση υποθηκών διαθέσιμη στους οφειλέτες που ειδάλλως δεν θα ήταν κατάλληλοι για τα συμβατικά δάνεια με προσιτούς όρους (όπως τα πρώτα homebuyers) και στους κατοίκους των μειονεκτουσών γειτονιών (όπου οι υποθήκες μπορούν είναι δύσκολο να παρθούν).

Η τράπεζα HCT ευθυγραμμίζεται στρατηγικά με τις περισσότερες σημαντικές τράπεζες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός δανειστών υποθηκών. Παίρνουμε αυτόν τον σχεδόν αδύνατο στόχο και σας βρίσκουμε οι τέσσερις δανειστές καλύτερος-για-σας-οικονομικός-σχεδιαγράμματος για την εγχώρια χρηματοδότησή σας.

Η τράπεζα HCT ειδικεύεται στους ακόλουθους τύπους των VA και των FHA που χρηματοδοτούν:

203k τα δάνεια FHA/ta δάνεια τίτλου 1, δάνεια βραχιόνων FHA/$l*assumable δάνεια, δάνεια κατασκευής FHA, δάνεια κυβερνητικών FHA σπιτιών/κυβερνητικά δάνεια, δάνεια εγχώριας FHA βελτίωσης, εγχώρια FHA δάνεια/δάνεια σπιτιών, FHA hud δάνεια, ασφαλισμένα FHA δάνεια, FHA δάνεια, FHA ενυπόθηκα δάνεια, FHA αναχρηματοδοτούν τα δάνεια, FHA βελτιώνει τα δάνεια, VA τα assumable δάνεια, δάνεια κατασκευής VA, εγγυημένα VA δάνεια, δάνεια εγχώριας VA βελτίωσης, εγχώρια VA δάνεια, δάνεια σπιτιών VA, VA τεράστια δάνεια, VA δάνεια, VA ενυπόθηκα δάνεια, VA αναχρηματοδοτούν τα δάνεια, και VA βελτιώνει τα δάνεια.

Για να έχετε πρόσβαση στην ομάδα μας ειδικών ενυπόθηκου δανείου, πηγαίνετε στη σελίδα επαφών μας και μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μπορούμε έπειτα να παρέχουμε σε σας μια αξιολόγηση υποθηκών ότι το καλύτερο εγκαθιστά την κατάστασή σας.

Τράπεζα HCT -- η πηγή σας για τα δάνεια VA και τα δάνεια FHA σε:

Αλαμπάμα, Αλάσκα, Αριζόνα, Αρκάνσασ, rnialifoασβεστίου, Κολοράντο, Κοννέκτικατ, Delaware, FlorIDA, Γεωργία, Χαβάη, Idaho, Illinois, Ινδιάνα, Iowa, Κάνσασ, Κεντάκυ, Λουιζιάνα, Maine, Μέρυλαντ, Μασαχουσέτη, Μίτσιγκαν, Μινεσότα, Μισισιπήσ, Μισσούρι, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Νεβάδα, Νιού Χάμσαιρ, Νιου Τζέρσεϋ, New Mexico, Νέα Υόρκη, βόρεια Καρολίνα, βόρεια Ντακότα, OHio, Οκλαχόμα, Όρεγκον, Πενσυλβανία, Ρόδοσ, νότια Καρολίνα, νότια Ντακότα, Tennessee, Texόπως, Θ*Uταχ, Βερμόντ, Βιρτζίνια, Ουάσιγκτον, ΣΥΝΕΧΈΣ ΡΕΎΜΑ της Ουάσιγκτον, δυτική Βιρτζίνια, Wisconsin, και Wyoming

Παρακαλώ χτυπήστε στο έμβλημα κατωτέρω για μια μορφή αποσπάσματος ποσοστού έναν εξουσιοδοτημένο δανειστή ή έναν μεσίτη υποθηκών στην περιοχή σας.

Ισχύστε για ένα ελεύθερο ποσοστό ενυπόθηκου 
δανείου
Espaρol . Franηais . Deutsch . Italiano . Πορτογαλικά . Nederlands . Ελληνικά . Русско. 日本語 . 한국어 . 汉语 . 漢語
  © 2004 τράπεζα HCT
Χάρτης περιοχών